Interieuradvies

Voor interieuradvies kunt u ook terecht bij Wortman Meubelen. Onze interieurstyliste bekijkt uw bestaande inrichting, luistert naar uw wensen en adviseert u in het ontwerp. Naast deze adviezen kunnen we nu ook een 3D model maken van uw kamer met daarin uw bestaande meubelen geïntegreerd. Deze modellen worden op basis van uw wensen en in samenspraak met u gemaakt. Bij deze ontwerpen wordt natuurlijk ook gekeken naar de praktische en technische kant van het ontwerp.

Hoe werkt het

Interieuradvies is al mogelijk op basis van aangeleverde foto’s en plattegronden. Deze kunnen doorgestuurd worden via het contactformulier. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt in de showroom om de gegevens met u door te nemen. Op dat moment worden uw wensen doorgenomen en wordt gekeken of een geschikt advies op basis van de aanwezige informatie mogelijk is.

Vervolgens wordt een ruwe opzet voor de ruimte gemaakt en met u besproken. Op basis van deze ruwe schets wordt uiteindelijk een gedetailleerde of een 3D tekening gemaakt.

Maatwerk meubels

Worden in het interieuradvies ook nieuwe meubels opgenomen? Wanneer de klant akkoord gaat met het voorstel, worden de meubels verder uitgewerkt met werktekeningen voor de productie. Deze technische tekeningen worden ook nog overlegd met de klant. Als klant bij Wortman Meubelen heeft u dus altijd een goed inzicht in uw product. En wij blijven continu grip houden op de wensen van de klant. Zo blijven we altijd op een lijn en blijft de communicatie transparant. Interieuradvies is vooralsnog een gratis service van Wortman Meubelen. Er geldt geen aankoopverplichting. Neem voor meer informatie contact met ons op. We maken graag een afspraak met u om te bekijken hoe wij uw woonwens kunnen realiseren.

Heeft u behoefte aan interieuradvies?

Wij horen graag uw wensen! Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op