Interieuradvies en ontwerp

Op zoek naar advies voor de inrichting en meubels voor uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkkamer of zolder. Samen met u bekijken we uw bestaande inrichting, inventariseren we wat uw wensen zijn en adviseren we u over de mogelijkheden en het ontwerp. Naast deze adviezen kunnen we nu ook een 3D model maken van uw kamer met daarin uw bestaande meubelen geïntegreerd. Deze modellen worden op basis van uw wensen en in samenspraak met u gemaakt. Bij deze ontwerpen wordt natuurlijk ook gekeken naar de praktische en technische kant van het ontwerp

Hoe werkt interieuradvies

Interieuradvies is al mogelijk op basis van aangeleverde foto’s en plattegronden. Deze kunnen doorgestuurd worden via het contactformulier, via de mail of whatsapp. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt in de showroom om de gegevens met u door te nemen. Op dat moment worden uw wensen doorgenomen en wordt gekeken of een geschikt advies op basis van de aanwezige informatie mogelijk is.

Vervolgens wordt een ruwe opzet voor de ruimte gemaakt en met u besproken. Op basis van deze ruwe schets wordt uiteindelijk een gedetailleerde of een 3D tekening gemaakt.

Maatwerk meubels

Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp worden de meubels verder uitgewerkt met werktekeningen voor de productie. Deze technische tekeningen worden altijd nog overlegd voor ze de werkplaats in gaan. Als klant bij Wortman Meubelen heeft u dus altijd een goed inzicht in uw product en blijven wij continu grip houden op uw wensen. Zo blijven we altijd op een lijn en blijft de communicatie transparant. En eerste Interieuradvies is vooralsnog een gratis service van Wortman Meubelen. Er geldt geen aankoopverplichting. Vanaf het moment dat er wel kosten verbonden gaan worden aan ontwerp en tekeningen wordt u altijd vooraf geïnformeerd. We helpen u graag verder als u vragen heeft, meer informatie wilt of een eerste afspraak wilt maken.

Uitbouwen of verbouwen

Heeft u de wens om te verbouwen of uit te bouwen of is dit nog een vraag en weet u niet waar te starten dan kunnen wij u uitstekend informeren en doorverwijzen naar betrouwbare partijen binnen ons netwerk van architecten, interieurontwerpers en aannemers.

Heeft u behoefte aan een interieuradvies?

Wij horen graag uw wensen! Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Heeft u behoefte aan een interieuradvies?