Maatwerk meubels laten maken?

Welk meubelstuk u ook zoekt, in principe kunnen wij alle meubels op maat maken, in bijna iedere stijl. Heeft u bijzondere wensen voor uw meubels en kunt u daarvoor niet terecht in de standaard collecties? Dan zijn maatwerk meubels een goede oplossing. Van een tafel met afwijkende maten tot een complete kastenwand.  

Hoe werkt meubels op maat maken?

Heeft u interesse in op maat gemaakte meubels? Wij horen graag uw wensen! Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan komen wij met een voorlopige prijsopgave. Als dit akkoord is dan worden de tekeningen en een specificatie gemaakt. Na goedkeuring van zowel de tekeningen als de definitieve offerte wordt de productie gestart. Heldere communicatie is voor ons belangrijk zodat we precies weten wat uw wensen zijn en u weet wat u van ons kan verwachten.

Houtsoorten

Voor onze maatwerk meubels werken we met verschillende houtsoorten:

  • Teak
  • Eiken
  • Noten (Noord Amerikaans en Zuid Amerikaans)
  • Kersen
  • Grenen
  • Vuren
  • MDF
  • Melamine/HPL

Afwerking

Wij hebben heel veel ervaring met het kleuren van meubelen. Vooral in de afwerking met beitsen, lakken, dekkende verven en oliën. Hierin hebben wij veel keuze en kunnen we u adviseren. Wij werken al meer dan 12 jaar met watergedragen lakken. Deze lak is minder milieubelastend dan andere varianten.

Teak
Eiken
Kersen
Vuren

Kosten

De kosten van meubels op maat maken, vallen best mee. Op maat gemaakte meubels hoeven eigenlijk niet eens veel meer te kosten. Met een kleine meerprijs ten opzichte van de standaard collectie krijgt u een meubelstuk dat helemaal voldoet aan uw wensen. Er zijn twee mogelijkheden bij maatwerk meubels. Bij de eerste mogelijkheid wordt het meubelstuk in onze eigen werkplaats gemaakt door onze eigen meubelmakers. Dit zijn meestal de technisch moeilijke meubelen of meubels met bepaalde eisen die onze medewerkers in het buitenland niet kunnen behappen.

De tweede mogelijkheid van meubels op maat maken, is dat uw meubel gemaakt wordt bij één van onze buitenlandse bedrijven. De meubels worden technisch helemaal uitgewerkt in onze tekenkamer. De tekeningen worden wordt vervolgens overlegd met onze mensen daar. Het meubelstuk zal helemaal voldoen aan de maatvoering en uitvoering zoals is afgesproken. De technische mogelijkheden zijn wel minder als bij onze eigen werkplaats, met onze eigen meubelmakers.

Werkplaats

Werkplaats

Werkplaats

Het voordeel is dat we een relatief goedkoop geheel op maat gemaakt meubelstuk kunnen aanbieden, in diverse houtsoorten zoals Teak, Mahonie of Mindi. Zo heeft u dus maatwerk meubels tegen een betaalbare prijs. Met onze ervaring in logistiek en uitvoering zorgen wij ervoor dat alles op tijd wordt aangeleverd. Daarnaast werken wij de meubels altijd af in eigen beheer, op onze eigen spuitafdeling. Heeft u vragen over onze maatwerk meubels? Dan bent u van harte welkom op onze locatie in Alphen a/d Rijn. Het beste kunt u hiervoor even een afspraak maken zodat we voldoende tijd voor u vrij kunnen maken.

Heeft u interesse in op maat gemaakte meubels?

Bekijk ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen.
Bekijk ons portfolio
GOED ADVIES
EIGEN BEZORGDIENST

Contactgegevens

Wortman Meubelen
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
Volg ons op 
Facebook

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
Op afspraak
Copyright Wortman Meubelen |
 Ontworpen en gebouwd door 
JGWebmarketing
envelope-ophonefacebook-official