Eettafel

Maatwerk eettafels zijn mogelijk in alle soorten en maten. Denk aan rond, vierkant, rechthoekig, langwerpig, smal, breed etc. De eettafels kunnen in verschillende houtsoorten geleverd worden. De meest gebruikte houtsoorten zijn teak, eiken, kersenhout, noten en grenen. Naast deze houtsoorten is het ook mogelijk om een eettafel te laten maken van oud hout.

In vrijwel elke houtsoort is elke maat eettafel mogelijk. Mits de boomsoort dat toelaat. De kersenboom is bijvoorbeeld een lage boom waardoor er geen lange planken in kersenhout zijn. Bent u op zoek naar een bepaalde eettafel? Kom dan eens bij ons langs. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden van onze eettafels. Voor een op maat gemaakte tafel is niet alleen de houtsoort belangrijk maar ook het gewenste model en het aantal stoelen dat u wilt plaatsen rond de tafel. Hebben deze stoelen armleuningen? De hoogte van de tafel wordt hier op gebaseerd. Heeft u een specifiek idee voor uw eettafel? Kom langs en informeer naar onze maatwerk mogelijkheden.

De houtsoorten die wij veel gebruiken zijn: teak hout, eikenhout, kersenhout, notenhout. Maar andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk.

Heeft u interesse in op maat gemaakte meubels?

Contactgegevens

Wortman Meubelen
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn

Volg ons op 
Facebook

GOED ADVIES
EIGEN BEZORGDIENST

Contactgegevens

Wortman Meubelen
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
Volg ons op 
Facebook

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
Op afspraak
Copyright Wortman Meubelen |
 Ontworpen en gebouwd door 
JGWebmarketing
envelope-ophonefacebook-official