Traprenovatie

Bij Wortman Meubelen kunt u ook terecht voor een traprenovatie. Wilt u uw trap voorzien van een mooie massieve houten bekleding of een mooi authentiek traphek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Traprenovatie is mogelijk in eiken, teak, kersen en noten. Een traprenovatie kan bestaan uit het geheel ontdoen van oude bekleding en voorzien van nieuwe houten bekleding van massief hout. U kunt ook zelf de oude bekleding verwijderen. Wij maken of plaatsen geen trappen, alleen de renovatie van bestaande trappen wordt door ons uitgevoerd.

De renovatie van een open trap is meer intensief. Het vergt meer arbeid en meer materiaal. De trap wordt ter plekke ingemeten. Na het inmeten worden de treden in een grotere maat gemaakt. Ter plaatse worden ze op maat gemaakt. Hierdoor zijn er geen grote kieren door prefabricage maar echt maatwerk. Nadat de houten bekleding is geplaatst, kan de trap nog afgewerkt worden met bijvoorbeeld olie of lakwax. Hierover kunnen wij u natuurlijk adviseren.

Dichte trap

Hiernaast vindt u de foto's van een renovatie van een gesloten trap. De trap is bekleed met teakhout. Bij de foto's kunt u ook de volgorde zien hoe we meestal te werk gaan. Het is erg belangrijk dat de trap geheel ontdaan is van de oude bekleding zodat er een goede ondergrond is om de nieuwe bekleding te plaatsen.

Open trap

Hiernaast vindt u de foto's van een renovatie van een open trap. De trap is tweezijdig bekleed met teakhout. Bij de foto's kunt u ook de volgorde zien hoe we meestal te werk gaan. Om een goede ondergrond te hebben om de nieuwe bekleding te plaatsen, is het belangrijk dat de trap geheel ontdaan is van de oude bekleding.

Portfolio

Dichte trap

Dichte trap

Een renovatie van een dichte trap. Hierbij werd het stof van de treden vervangen door teak hout.

Lees meer

Open trap

Open trap

Bij deze renovatie werden de oude treden, tot zekere hoogte, gestript.

Lees meer

Heeft u behoefte aan een traprenovatie?

Wij horen graag uw wensen! Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Heeft u behoefte aan een traprenovatie?