Badkamermeubel

Een massief houten badkamermeubel is heel goed op maat te maken. U zult merken dat de prijzen veel gunstiger zijn dan bij de gemiddelde badkamerzaak. De badkamermeubels worden door ons zelf geproduceerd, of je badkamer nu groot of klein is. De lijn van je badkamermeubel kan doorgevoerd worden in de rest van je badkamer of andersom. We maken ook kolomkasten, spiegelkasten etc.

De meubels kunnen uitgevoerd worden in diverse houtsoorten en kleuren. Van massief eiken of teak en fineer in alle denkbare kleuren. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het complete meubel, inclusief waskom en kraan indien u dit wilt.

De meubels kunnen uitgevoerd worden in diverse houtsoorten zoals teak, eiken, noten, grenen en mahonie. Het is wel belangrijk dat de houtsoort en de afwerking ook geschikt is voor de toepassing. Hier kunnen wij u over adviseren. Heeft u interesse in een maatwerk badkamermeubel? Neem dan ook de maten van uw badkamer mee en eventueel ook een schets van het door u gewenste badkamermeubel.

Portfolio

191009 badkamermeubel

191009 badkamermeubel

Een zwevend badkamermeubel zodat de badkamervloer goed schoon gehouden kan worden.

Lees meer

191008 badkamermeubel

191008 badkamermeubel

In deze ruimte is de gehele breedte van de badkamer benut voor een badkamermeubel met lades en een rechthoekige wastafel.

Lees meer

180808 badkamermeubel

180808 badkamermeubel

Teak badkamermeubel, welke door ons op maat is gemaakt bij onze fabriek in Indonesie.

Lees meer

172103 badkamermeubel

172103 badkamermeubel

Teakhouten badkamer meubel op maat gemaakt voor een klant van ons.

Lees meer

Heeft u behoefte aan een badkamermeubel?

Wij horen graag uw wensen! Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op