Over ons

Wortman Meubelen in al ruim 40 jaar actief in Alphen a/d Rijn en omstreken. We zijn begonnen in het centrum en inmiddels zijn we gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg 22. In onze werkplaats kunnen wij geheel naar uw wensen en geheel op maat kwalitatief hoogwaardige meubelen vervaardigen in diverse houtsoorten. Wortman Meubelen is een klein familiebedrijf met een persoonlijke benadering. Onze werkplaats staat garant voor goede service en kwaliteit. Eerlijk advies, transparantie en communicatie vinden wij belangrijk.

Door goede contacten met buitenlandse bedrijven in Azië, Zuid Amerika en Oost Europa is het ook mogelijk om maatwerk te leveren in exotische houtsoorten. Door onze jarenlange ervaring, zowel met het maken van de meubels als met het contact met buitenlandse leveranciers, kunnen wij dit proces goed laten verlopen. Duidelijke en gedetailleerde tekeningen en goede afspraken met de timmermannen ter plaatse zorgen voor kwalitatief hoogwaardige meubels. De nauwkeurige eindcontrole wordt in onze eigen werkplaats gedaan.

Werkplaats

Werkplaats

Werkplaats

Werkplaats

Naast het op maat maken van meubels en het interieuradvies houden we ons regelmatig bezig met projecten. Voorbeelden zijn het inrichten van een kantoorruimte, traprenovaties, de complete betimmering van een huis in Art Deco stijl. Ook adviseren wij regelmatig meubelfabrikanten en verzorgen we schadetaxaties voor meubelen. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen in ons gezellige familiebedrijf in Alphen a/d Rijn. Ondanks dat onze werkplaats stoffig is, zijn wij dat als bedrijf zeker niet. In de loop der jaren hebben we een uniek bedrijf opgebouwd met veel kennis en ervaring in huis.Er is altijd iemand aanwezig die technische vragen kan beantwoorden. We zien u graag op onze locatie in Alphen a/d Rijn!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
GOED ADVIES
EIGEN BEZORGDIENST

Contactgegevens

Wortman Meubelen
H. Kamerlingh Onnesweg 22
2408 AW Alphen aan den Rijn
Volg ons op 
Facebook

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
Op afspraak
Copyright Wortman Meubelen |
 Ontworpen en gebouwd door 
JGWebmarketing
envelope-ophonefacebook-official